|
Регистрација | Пријави се!


Синиша ЛАЗАРЕВИЋ
(сликар)

Моје име је Синиша Лазаревић. Визуелном уметношћу се бавим професионално десет година. Покушавао сам све ово време да допринесем и овом свету донесем на дар неко виђење. Своје нешто што носим негде у дубини душе и тиме прикажем да постоји и она друга, лепша страна природе и стварности, свега што нас окрузује, коју ми у тренуцима своје заузетости и несвакидашње борбе за бољим животом препун турбуленције и не примећујемо.

Сликам природу ствари онако како их ја доживљавам у неком свом импресионистичком стилу, времену, покушавајући да тиме угао свог гледања на природу пренесем путем емоција и властитиих идеја. Да свет претворим у још боље и лепши место.

Покушавам да тренутке које и не примећујемо у свакодневним обавезама са дозом импресионистичког гледања на ствари доведем у равнотежу стварног и нестварног и тиме прикажем свој угао гледања, трудећи се да кроз потезе четкицом дочарам свој рад као препознатљив део свог стваралаштва, као јединствен и упечатљив део моје целине.

Лазаревић Синиша је члан удружења ликовних уметника града Београда (УЛУБ). Има своју сталну поставку у клуб - ресторану Стара варош у Тополи и галерији Етида интернационал у Аранђеловцу.

У иностранству има радове:

У манастиру Света Анастасија у Аризони (икона Света Анастасија-поклон),
Канади-Лондон (Свети Василије велики),
Хрватској (цвеће у вази),
Париз-Француска (Опленац, Шумадија - пејзаж, Старо здање),
Златибор је поклон за децу из Тиршове (продат на аукцији),
Карађорђе је поклон Оп-топ радију у Тополи,
Освежење - поклон у сврси лечења Звонка Милојевића,
Топлина златнога врта-поклон у сврси лечења оболелих од мултипле склерозе.
У Бечу се налази слика "Стазом љубави"


ЛинкКоментари

Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде не објављујемо. Мишљења изнета у коментарима су приватно мишљење аутора коментара.
Коментари ће бити објављени након провере од стране администратора.

© 2015 Srbijanac.rs | Template design by W3layouts | SM Programming