|
Registracija | Prijavi se!Siniša LAZAREVIĆ
(slikar)

Moje ime je Siniša Lazarević. Vizuelnom umetnošću se bavim profesionalno deset godina. Pokušavao sam sve ovo vreme da doprinesem i ovom svetu donesem na dar neko viđenje. Svoje nešto što nosim negde u dubini duše i time prikažem da postoji i ona druga, lepša strana prirode i stvarnosti, svega što nas okruzuje, koju mi u trenucima svoje zauzetosti i nesvakidašnje borbe za boljim životom prepun turbulencije i ne primećujemo.

Slikam prirodu stvari onako kako ih ja doživljavam u nekom svom impresionističkom stilu, vremenu, pokušavajući da time ugao svog gledanja na prirodu prenesem putem emocija i vlastitiih ideja. Da svet pretvorim u još bolje i lepši mesto.

Pokušavam da trenutke koje i ne primećujemo u svakodnevnim obavezama sa dozom impresionističkog gledanja na stvari dovedem u ravnotežu stvarnog i nestvarnog i time prikažem svoj ugao gledanja, trudeći se da kroz poteze četkicom dočaram svoj rad kao prepoznatljiv deo svog stvaralaštva, kao jedinstven i upečatljiv deo moje celine.

Lazarević Siniša je član udruženja likovnih umetnika grada Beograda (ULUB). Ima svoju stalnu postavku u klub - restoranu Stara varoš u Topoli i galeriji Etida internacional u Aranđelovcu.

U inostranstvu ima radove:

U manastiru Sveta Anastasija u Arizoni (ikona Sveta Anastasija-poklon),
Kanadi-London (Sveti Vasilije veliki),
Hrvatskoj (cveće u vazi),
Pariz-Francuska (Oplenac, Šumadija - pejzaž, Staro zdanje),
Zlatibor je poklon za decu iz Tiršove (prodat na aukciji),
Karađorđe je poklon Op-top radiju u Topoli,
Osveženje - poklon u svrsi lečenja Zvonka Milojevića,
Toplina zlatnoga vrta-poklon u svrsi lečenja obolelih od multiple skleroze.
U Beču se nalazi slika "Stazom ljubavi"


LinkKomentari

Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ne objavljujemo. Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara.
Komentari će biti objavljeni nakon provere od strane administratora.

© 2015 Srbijanac.rs | Template design by W3layouts | SM Programming