|
Регистрација | Пријави се!Радомир ЂОКИЋ
(Пензионер)

Рођен сам 23.10.1954. године у Асановцу, општина Житорађа, од оца Драгутина из Асановца и мајке Милице, рођене Стојановић, из Зладовца.
Завршио сам Средњу школу унутрашњих послова "Пане Ђукић" у Сремској Каменици, где сам и радио 10 година на пословима образовања, васпитавања, руковођења и командовања младим питомцима, а после тога у Житорађи на пословима заменика и командира Станице милиције.
Ожењен Мирјаном, рођена Виријевић из Велике Плане, општина Житорађа. Имали смо ћерку Снежану, професор музичког васпитања, на жалост преминула у 39 години живота, и имамо сина Игора који је ожењен и имамо два унука, Василија и Косту, који нас испуњавају својом љубављу.
Од када сам у пензији, 1994. године бавио сам се риболовом и као спортски радник, и ловом рекреативно.
Написао сам монографију Асановац и Зладовац - хроника са родословима, која би требало да се штампа ове 2017. године, а пре тога заједно са мојим пријатељем Мирољубом Мићом Вулићем из Житорађа смо објавили алманах "Завичајна надахнућа" 2014. године.
За сада толико.

ЛинкКоментари

Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде не објављујемо. Мишљења изнета у коментарима су приватно мишљење аутора коментара.
Коментари ће бити објављени након провере од стране администратора.

© 2015 Srbijanac.rs | Template design by W3layouts | SM Programming