|
Registracija | Prijavi se!Radomir ĐOKIĆ
(Penzioner)

Rođen sam 23.10.1954. godine u Asanovcu, opština Žitorađa, od oca Dragutina iz Asanovca i majke Milice, rođene Stojanović, iz Zladovca.
Završio sam Srednju školu unutrašnjih poslova "Pane Đukić" u Sremskoj Kamenici, gde sam i radio 10 godina na poslovima obrazovanja, vaspitavanja, rukovođenja i komandovanja mladim pitomcima, a posle toga u Žitorađi na poslovima zamenika i komandira Stanice milicije.
Oženjen Mirjanom, rođena Virijević iz Velike Plane, opština Žitorađa. Imali smo ćerku Snežanu, profesor muzičkog vaspitanja, na žalost preminula u 39 godini života, i imamo sina Igora koji je oženjen i imamo dva unuka, Vasilija i Kostu, koji nas ispunjavaju svojom ljubavlju.
Od kada sam u penziji, 1994. godine bavio sam se ribolovom i kao sportski radnik, i lovom rekreativno.
Napisao sam monografiju Asanovac i Zladovac - hronika sa rodoslovima, koja bi trebalo da se štampa ove 2017. godine, a pre toga zajedno sa mojim prijateljem Miroljubom Mićom Vulićem iz Žitorađa smo objavili almanah "Zavičajna nadahnuća" 2014. godine.
Za sada toliko.

LinkKomentari

Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ne objavljujemo. Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara.
Komentari će biti objavljeni nakon provere od strane administratora.

© 2015 Srbijanac.rs | Template design by W3layouts | SM Programming